De Broers

De Broers

Jasper (links) en Sebastiaan (naast Jasper) zijn 2 van in totaal 3 broers. Jasper is sportdocent, Sebastiaan muzikant en eigenaar van een Bed & Breakfast. De Nano brouwerij bevindt zich in de achtertuin van Jasper, waar ze in 2019 een schuur hebben ingericht als brouwerij. De broers wonen op een steenworp afstand van elkaar in Nieuw Den Helder.

Jasper is verantwoordelijk voor het gehele brouwproces van water tot bier. Sebastiaan houdt zich hoofdzakelijk bezig met de marketing, etiket ontwerp en logistiek. Beiden broers zijn vaak ook samen in de brouwerij te vinden om te bottelen of om recepten te overleggen. 

Rechts staan de eigenaren van Brouwerij Sybrandy (vader en zoon) met wie we een leuke samenwerking hebben betreft onze Noordzeeporters. Onze eikenhouten vaten worden in gebruik genomen door het laten rijpen van fruit waar uiteindelijk likeuren van worden gemaakt. Afhankelijk van het seizoen en de keuze van Sybrandy, passen wij daar onze ingrediĆ«nten op aan. De Noordzeeporters worden altijd gebrouwen in een gelimiteerde oplage en kunnen bij herhaling qua smaak iets verschillen omdat er in het houten vat, wilde schimmels kunnen zitten. 

Contact

INSTAGRAM

@brouwerijdijkenduin

FACEBOOK

Nano Brouwerij Dijk en Duin


SCHRIJF ONS

brouwerijdijkenduin@gmail.com

Brouwen

2 keer per maand

VRIJDAG OF ZATERDAG

Schroten + Brouwen

ZONDAG

Bottelen voorgaande batch

Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin